BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, November 23, 2010

MUMUN ..nah ambik~! hee :)

ok, setelah aku mengupdates blog aku hari ini 23/11/2010
aku terpandang akan besties :) iaitu MUMUN..
PACEROH..suh buat tag ni..so aku dengan rela hati buat laa k gal?
ok READY? 

1.ADAKAH ANDA RASA ANDA HOT?
 ans: hm, memang yelaakan..aku thu korang xnk ngku sbb korang MALU =p

2.UPDATE WALLPAPER PC/LAPTOP ANDA GUNA SEKARANG?
ans: 
haha =p

3.CERITA PASAL GAMBAR INI?
ans: ok gambar di capture bila kami berlima pergi mencuri MANGGA dekat sekitar kampus. malu? kami tidak malula sebb kami memegang prinsip 
"if malu lapar"
so kami x malula :)

4.KALI TERAKHIR MAKAN PIZZA?
ans: bukan PIZZA tpi DOMINOS PIZZA..pizza gak an? hehe :)
itupun dengan FREUNDSCHAFT!
haishh RINDU laa!!

5.LAGU TERAKHIR ANDA DENGAR?
ans: lagu TERakhir? hmm im sure u will love this MUMUN,
lagu terakhir aku dengar dan yang paling latest dalam senarai lagu ialah 'FLY TO SEOUL by 2PM'

6.APA YANG ANDA BUAT SELAIN SELESAIKAN TAG INI?
ans: bathing, praying, sleeping

7.SELAIN NAMA SENDIRI,ANDA DIPANGGIL DENGAN NAMA APE?
ans: tett, asyraf, yap and banyak lagi yang xsdp ditulis
=p

8.TAG LAGI 5 ORANG SAPE YANG NAK KETE TAG?
ans: 5? banyak sangat laa =p
itu jelaa kot =p

9.SIAPA ORANG NOMBOR 1 DENGAN ANDA? 
ans: oh besties..she's will be my friend until last breath :)

10.KATA SESUATU PADA ORANG NOMBOR 5?
ans: oh amalina.. lama dah x thu perkmbngn dy.so sajesaje tag! haha :)

11.NO 3 ADE HUBUNGAN DENGAN SAPE?
ans: oh ayin? .hehe..laa perlu ke korang tahu! haishh =p
yang penting dy dah ad couple..
ayin,SEMOGA BERBAHAGIA :)

12.BAGAIMANA PULA DENGAN NOMBOR 2?
ans: oh CLASSMATE tercinta! hehe..kan cik LEMON =P

13.KATA-KATA CINTA PADA ORANG NOMBOR 4?
ans: yaya, sudah siap kah SIJIL kami?? =p
good luck di tempat PRAKTIKAL :)

14.BERIKAN 5 FAKTA YANG AND TAHU TENTANG ORANG YANG ANDA TAG?
ans: 
farah: cute! gedik! sengal! eiuw sumtimes menjengkelkan =p
kan farah?? hehe.no laa she's nice!

piqalemon: wow baik laa dye,lama x lepak dgn dye..brassband laa! sanggp la angkt segala instrument yg bapak besar =p nicee!!

ayinAZREEN: cik ayin, si kawan lama..suke buat lawak!! cik ayin JOM LEPAK =P

yayaHIGH: tinggi! taking DCA..single? hm myb! haha..
nk no telefon plak? haishh mintk la sndri!

amalina: hmm,,blur! blur! seorang yang sgt brni dlm tindkn!
for example: dy pnh dgr MP3 dalam dewan exam! xsalah PAPER LAW240..huishh ko sungguh berani!


sudah terjawab TAG2X ini.meletihkan tpi besh~!
thnx MUNIE :)


6 dari engkau:

cik fara said...

perghh
tukaa layout lagi!

tag ni aku buat dah ari tuuu :)

fahmeeasyraf azhar said...

xpe..dh buat pun its ok la dude! hahah :)

BUDAK NAKAI said...

heyy!!thanx cz da wat k..mish u meh:)

fahmeeasyraf azhar said...

mumun..misz u too :)

fara high yeah said...

haha,org pulakk kne tag:) next post yaya bt k! btwn sijil udahh siap buk!ajk pnye pon same!tggl TY sign aja:)yeap!im tall but still single doww no hp mintak kt fb k!sini sgt public:P LOL

fahmeeasyraf azhar said...

hahaha..yaya buat LAWAK kering...
:)