BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 3, 2011

Chef Jimmy :)

2 FEBRUARI 2011

ridhzuan TEXT aku
"esok lepak dekat rumah aku,jom?"
so aku un, cakap ok jew..sebab CNY ni memg bosan la duk rumah
ya ampun meyh :)

3 FEBRUARI 2011

Jam loceng dikunci kul 6 pagi, tpi bngun 7.45..haha biase la kan BUJANG katenye!! haha..subuh gajah kate roomtes ku~! 
bg aku gajah ke x, asalkn aku SOLAT :)
 after sudh siap sempurnakan solat, aku un text wan
"aku datang kul 8.30 k"
10minit kemudian..
dy balas "ok.."

sampai di Puchong Utama kul 8.29 kot~ tp dy xdtg lg..so memng FISH laa kan wan.janji melayu~ngee..setelah 8.45 dy smpai kterung trus ke CAREFOUR! itu wajib..kami cadang nak masak-masak.haha..
beli ayam + cili benggala= RM13 jew.haha

OTW ke rumah dy, dh smpi memang BEST tahap dewa la..eletrik xde~ mati kepanasan meyh!! haha..rsew nk berbogel je.ngah2..:) .kepanasan weyh.. setelah kul 12 tgh hri, kami menuju ke dapur and plan nk msk pe..kami plan nak masak "ayam masak black paper + mee hoon goreng singapore" tp suddenly~
memang bahan tu ade kt rumah wan kan... haha..dengan horror peti ais, seram kot nk bukk tkut kuar bntang yg ajaib ke ape ke.haha :)..so kami plan nak masak
"ayam masak sos tiram + mee hoon goreng thai"

so ini lah hasil nye

ayam goreng sos tiram


mee hoon goreng thai


by me, chef Jimmy :)


menghabiskan sisa2 cuti
hye SUFFERING bye HOLIDAY


5 dari engkau:

ahmadridhzuan said...

nak harap umah aku...daun sup pun x de...........

cik fara said...

knape x de rupee mee hoon ni?

ahmadridhzuan said...

dah rendam lame sangat....tau je la kalau lelaki masak..........

fahmeeasyraf azhar said...

@cik fara

tolobg laaa...mee eksotik namenyeee

fahmeeasyraf azhar said...

kuali umah wan..ya ampun besar lajak...